onsdag 9. februar 2011

Life goes on....

... Jeg er innom noen blogger, og irriterer meg litt over at de ikke er oppdatert. MEN, hva med meg selv da? Jeg bør nok feie for egen dør i første omgang... Nå har jeg ikke ambisjoner om å komme på noen topptibloggliste, men for de som er interessert, så er det nå det at en bør oppdatere litt innimellom.

Livet går nå sin vante gang i Almåveien: Poden blir sendt hjem fra barnehagen pga syldom, mora sjekker ut om livet er kort og oppdager branner, faren tilbringer store deler av dagen på Ikea... Og i dag har faktisk hele familien deltatt i litt helgarengjøring. Far måkte snø og støvsugde litt, og ryddet oppvaskmaskin - FLINK MANN! Mor støvsugde mer, tørket støv, ryddet, vasket bad - FLINK KJERRING! Og Håkon hjalp til med støvtørkingen, vasket speilet på badet (sånn at mor også har noe å gjøre i morgen), fylte vaskemaskinen med en salig blanding av mørke og lyse klær og klistret møbelknotter utover kjøkkengolvet - SUPERGUTT!!

I helga var vi på hytta på Stugudal. Vi ankom fredag kveld, og fikk nå vasset oss bort og åpnet døra. Egentlig godt å kunne parkere ganske nærme denne nedsnødde ytterdøra... -4 ute og -2 inne, men med en ordentlig Jøtul i stua, ble det fort varmt. Og med medbragt deig, så ble det pizza til kvelds.

Lørdag ble det noen utetimer, i herlig vær. Øyvind måkte av en del snø på taket, mens Eva og Håkon var mer opptatt av å grave tunnel. Prøver forøvrig å legge ut bilder på denne bloggen, men ikke særlig medgjørlig der... Årets første utendørslunsj ble også inntatt - grillet pølse. Kos inne også, og alle trives godt. Gutta tok en tidlig kveld, så rolig kveld for mor.

Søndag var været enda bedre, og vi kom oss ut. Mer taksnømåking og mer lek i snøen. Og da sola tittet frem innimellom, satte Håkon seg i snøfonna utenfor verandagen og sa: "Er på påsketur!". Snakk om å ha forstått intensjonen med påske!!!! Litt vemodig å kjøre hjem på søndag, men håper vi får til en tur i vinterferien også.

Ja, for noen av oss er så heldige at vi jobber med elever, og derfor får vinterferie når elevene må ha en pause fra sine brysomme lærere.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar