torsdag 7. juli 2011

En kort, men HERLIG ferietur.

Turen startet egentlig mandag kveld, da vi litt seint på kvelden satte kursen mot hytta. Så seint var det, at Håkon sovnet på bilen oppover, og merket ikke noe før han våknet på Grøttebo tirsdag morgen.... Da hadde vi spart en time kjøring, og med bilen oppbunkret med mat, godis og dvder, satte vi kursen over fjellet og sørover. Det gikk kjempegreit å komme seg til Alvdal, som ble første stopp. Der traff vi på to kjenninger, litt skeptisk i starten, men kom seg.

Vi fortsatte så over nye fjell, og da kom tåka! En føler seg ganske liten, når en knapt ser mange metrene foran seg, og ikke har kjørt veien før, og vet at det er fjell rundt på alle kanter. Men vi kom oss over Friisvegen, og ned til Ringebu, og derfra var det bare surfeetappe til Hafjell. Håkon syntes det ble litt kjedelig, så han sov litt. Perfekt.


Perfekt var også Lilleputthammer. Snakk om å trives fra første stund!!! Her var det mye artig å se på...


... og livet ble slett ikke verre da Marie, Aslak, Sigurd og Laila dukket opp. Vi visste de kom, men de ble litt overrasket disse to Åfjordingene på bildet, da vi plutselig sto der, og vi skulle dele leilighet i to netter. Heldigvis postivit overrasket :)



Og med Aslak som en vi ser opp til, så ble det også ansiktsmaling på Håkon, selvfølgelig Spiderman, som Aslak. Og vi prøver så godt vi kan å være Spiderman....






Dagen etter bars det til Hunderfossen. Vi utnyttet hele åpningstiden, hadde en super dag, hvor til og med været var på vår side.




Og årets nyhet ble en høydare for Håkon, det ble noen runder med John Deere, og selvsagt måtte han ha seg caps og matboks med traktor på.


SUPERPRINSEN!!!




Torsdag skulle vi egentlig dra hjem fra morgenen, men etter den vellykkede dagen på onsdag, kjøpte vi dag2billett i Hunderfossen, Håkon og mamma, og tok noen timer der torsdag også. Da møtte vi på et søtt og snilt troll.




Og før vi kjørte hjem, måtte vi ha en runde i raftingen, sånn at vi kunne kjenne litt på Hunderfossen på vei hjem også! Vi kjørte ut fra parkeringsplassen 1 time seinere enn mamma tenkte. Håkon sovnet på vei ut av parkeringsplassen, og sov seg til Alvdal. Som andre turister, ble middag inntatt der, før siste etappe til Selbu. Det gikk veldig greit å komme seg helt hjem, med mange minner og inntrykk....

















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar