onsdag 11. desember 2013

Novembersyssel...

 
 
Dagene blir mørkere, og det er litt som skjer innomhuses etter hvert. Ikke alle sysler like morsomme, men Håkon har vært mammas gode hjelper i husvasken. Men, det har også blitt tid til å kose seg litt.
 
Pappa, Håkon, farmor og farfar fikk til en tur på Henningvola, og det er stas for både liten og stor. Håkon storkoser seg på Vola, og vil gjerne ligge der "minst 10 netter".


I forbindelse med Sparebankuka, arrangerte Selbu Sparebank sjørøverfrokost på Camp Eggen. Lek og rytme opptrådde, og pirat Fossan fant skatten!
Det bygges og det bygges! Lego er en skikkelig hit, og Håkon har blitt en racer på å bygge etter oppskrift.

Håkon, mormor og mamma var og så på Nøtteknekkeren på Trøndelag teater. En virkelig flott forestilling, selv om rottene var litt skumle. Og den ene SÅ på Håkon, skal si junior fulgte rotta med argusøyne gjennom forestillingen. Den var litt skummel...

Verdens beste Rasmus, tok med seg verdens beste band, og fremførte verdens beste jul i verdens beste Selbu! Verdens beste gutt og verdens beste mamma storkosa seg, og verdens beste Bell skolekor la slett ingen demper på showet!

28. november, tidlig en torsdagsmorgen, dro Håkon ilag med 4 besteforeldre til Gran Canaria. Der skulle han være en uke. Men ble litt betenkt da kalenderen kom opp, og han fikk vite at 1. desember, jo da var jo han på Gran Canaria.... Men gutten viste råd, frem med papir og penn!

Vi kom oss endelig til Åfjord igjen, og en skjønn liten skapning måtte pent sitte i vogna, både i liten og stor fart. Noe så skjønt!! Ikke gjorde det noe at vogna var rosa heller ;)
 Det er sånn stas å komme på "bondegårdsferie" i Åfjord, og ikke minst bli med en tur i fjøset. Selv om kyrne er litt skumle, så er det så morsomt å gi de mat og ikke minst være ilag med kalvene. Håkon skjønner slettes ikke at folk kan spise kalvekjøtt!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar